Fuckhead Форум

Не знам што мајка барате на Форуми уште...
Fuckhead Форум

On the Run

Nothing the God of biomechanics wouldn't let you into heaven for.


  Не знам шо да Ви речам веќе...

  Share
  avatar
  Nemo
  Капетан
  Капетан

  Male Мислења : 1412
  Местолокација : пред фЛижидер
  Зачленет на : 2010-03-24

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by Nemo on Вто 27 Мар 2012, 00:34

  мислам дека имаше една песна од Крколина шо идеше:
  "...но се лажам, лажам, лажам себе!"
  e и јас така..
  пак си купив цигарчиња
  avatar
  Nemo
  Капетан
  Капетан

  Male Мислења : 1412
  Местолокација : пред фЛижидер
  Зачленет на : 2010-03-24

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by Nemo on Вто 27 Мар 2012, 20:48

  дешавка: (муабет со една мутавела)
  она: Имам нешто проблем со компјутеро...
  јас: Е шо проблем имаш?
  она: Нешто не можам да додавам пријатели на фејсбук... :(
  јас: :| ..... пхахаххахахха xD
  avatar
  Сатан Панонски

  Male Мислења : 3551
  Местолокација : Kumanovo =]
  Зачленет на : 2009-06-15

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by Сатан Панонски on Сре 28 Мар 2012, 00:05

  што сањате, што вас плаши?
  avatar
  глупсон
  пичлеме
  пичлеме

  Male Мислења : 2039
  Местолокација : Ареа 51
  Зачленет на : 2009-04-12

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by глупсон on Сре 28 Мар 2012, 11:03

  На бензиска ојш:

  - Мајсторе, дај накапи во резерваро за две стотки!
  - Е шо, да не сакаш и да ти кивнам во гумите!?

  Е такви дојдо времињата, на бензиска можи ќе почнат и воздухо за пумпање гуми да го наплаќаат :)
  avatar
  Batty
  New Primitives
  New Primitives

  Male Мислења : 14203
  Зачленет на : 2008-09-13

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by Batty on Сре 28 Мар 2012, 13:18

  Глупсон, се шират шпекулации дека не си го потерал сатот... по мачејнца. Дали е то тоЌно?


  ---------------------------------------------------------------------------
  Quite an experience to live in fear, isn't it? That's what it is to be a slave.
  avatar
  глупсон
  пичлеме
  пичлеме

  Male Мислења : 2039
  Местолокација : Ареа 51
  Зачленет на : 2009-04-12

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by глупсон on Сре 28 Мар 2012, 13:20

  Го потерав бе, го подместив, сеа сато не е во граски парк туку кај железничката го потерав. Уше една маченица плус се кривам
  avatar
  Batty
  New Primitives
  New Primitives

  Male Мислења : 14203
  Зачленет на : 2008-09-13

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by Batty on Сре 28 Мар 2012, 13:21

  Колку се напраја? Три или триестри?


  ---------------------------------------------------------------------------
  Quite an experience to live in fear, isn't it? That's what it is to be a slave.
  avatar
  глупсон
  пичлеме
  пичлеме

  Male Мислења : 2039
  Местолокација : Ареа 51
  Зачленет на : 2009-04-12

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by глупсон on Сре 28 Мар 2012, 13:23

  Шознам, не можам да ги бројам поќе..Хик...Хик...
  avatar
  Batty
  New Primitives
  New Primitives

  Male Мислења : 14203
  Зачленет на : 2008-09-13

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by Batty on Сре 28 Мар 2012, 13:24

  Чудна работа.  ---------------------------------------------------------------------------
  Quite an experience to live in fear, isn't it? That's what it is to be a slave.
  avatar
  глупсон
  пичлеме
  пичлеме

  Male Мислења : 2039
  Местолокација : Ареа 51
  Зачленет на : 2009-04-12

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by глупсон on Сре 28 Мар 2012, 13:28

  Еј, знајш оти генијалците го носат сато на десна рака?
  avatar
  Batty
  New Primitives
  New Primitives

  Male Мислења : 14203
  Зачленет на : 2008-09-13

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by Batty on Сре 28 Мар 2012, 13:28

  Јас на лева го носам, баш ме зачуди.

  Ама добро, заш?


  ---------------------------------------------------------------------------
  Quite an experience to live in fear, isn't it? That's what it is to be a slave.
  avatar
  глупсон
  пичлеме
  пичлеме

  Male Мислења : 2039
  Местолокација : Ареа 51
  Зачленет на : 2009-04-12

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by глупсон on Сре 28 Мар 2012, 13:30

  Не знајш а? Е од кај ќе знајш...

  П.С. Јас го носам на десна
  avatar
  Batty
  New Primitives
  New Primitives

  Male Мислења : 14203
  Зачленет на : 2008-09-13

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by Batty on Сре 28 Мар 2012, 13:35

  Па зато ти викам, на лева го носиме. Јас пак се чудам овде.


  ---------------------------------------------------------------------------
  Quite an experience to live in fear, isn't it? That's what it is to be a slave.
  avatar
  глупсон
  пичлеме
  пичлеме

  Male Мислења : 2039
  Местолокација : Ареа 51
  Зачленет на : 2009-04-12

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by глупсон on Сре 28 Мар 2012, 13:38

  Абе то е...Ама не ни е лесно и на нас генијалците шо го носиме на десна
  avatar
  Batty
  New Primitives
  New Primitives

  Male Мислења : 14203
  Зачленет на : 2008-09-13

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by Batty on Сре 28 Мар 2012, 13:41

  Кај нас в село многу често се користи реченицата „ој фрли им зоб и/или јонџа на генијалцине“.
  Е сега, после нашава меѓа, шо подразбирате под генијалци, не знам. Ние баре касетофони имаме.


  ---------------------------------------------------------------------------
  Quite an experience to live in fear, isn't it? That's what it is to be a slave.
  avatar
  глупсон
  пичлеме
  пичлеме

  Male Мислења : 2039
  Местолокација : Ареа 51
  Зачленет на : 2009-04-12

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by глупсон on Сре 28 Мар 2012, 13:49

  Нија кањас под генијалци подразбираме некој шо је манга. Не шо се прај манга, туку шо је манга. А шо је то манга? Е манга сум јаска... Е вија можи имате касетовони, ама нија наваму неаме ни кабли за телевон. То значи дека кај нас безжичнио е од секојпат во мода
  avatar
  Batty
  New Primitives
  New Primitives

  Male Мислења : 14203
  Зачленет на : 2008-09-13

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by Batty on Сре 28 Мар 2012, 13:56

  СО тебе мојт да се мерит само Стојан од Лешани, а не од Елшани, кој е најголем манга во Охрид и Охридско. И лом прајт со продавање на грепки и бинго ливчиња. И неговото мото е играјте лото. Само да го најдам клипот со таа легенда.
  Оти кај нас в село и клипој имаме. Не за сите, ама сполај му на Гопода, колку за празници имат клипој.


  ---------------------------------------------------------------------------
  Quite an experience to live in fear, isn't it? That's what it is to be a slave.
  avatar
  глупсон
  пичлеме
  пичлеме

  Male Мислења : 2039
  Местолокација : Ареа 51
  Зачленет на : 2009-04-12

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by глупсон on Сре 28 Мар 2012, 14:05

  Ние кањас на село имаме и клипој и декли и хилзни и мењач за стокец...За Велигден имаме рингишпил и тогај јас се вртам дури да му се замели умо на другите (пошто јас сум манга со инаков ум шо не се мели туку се ренда)и чекам да излези некоја банка, да испадни од некој џеп оти од таму излегва она: да ме вртат на рингишпил, банка нема да излези...И ако не испадни некоја банка, јас како најманга (понекош и курназ можи, зависи шојмам јадено)одма на тие ѓупците со рингишпило му таксувам јајца црвени и тие дека ќефој уште еднаш ме вртат на рингишпило...
  avatar
  глупсон
  пичлеме
  пичлеме

  Male Мислења : 2039
  Местолокација : Ареа 51
  Зачленет на : 2009-04-12

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by глупсон on Сре 28 Мар 2012, 14:08

  Едно јагне на друго јагне му вели:

  - абе ти верваш во живот после Велигден?
  avatar
  Batty
  New Primitives
  New Primitives

  Male Мислења : 14203
  Зачленет на : 2008-09-13

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by Batty on Сре 28 Мар 2012, 14:15

  И не стана началник после? Не стана?


  ---------------------------------------------------------------------------
  Quite an experience to live in fear, isn't it? That's what it is to be a slave.
  avatar
  глупсон
  пичлеме
  пичлеме

  Male Мислења : 2039
  Местолокација : Ареа 51
  Зачленет на : 2009-04-12

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by глупсон on Сре 28 Мар 2012, 14:21

  Станав (кај деветипол ќе да беше) началник. Кањас кмет се вика. Селски кмет. Ко ме гласаа на сретсело , собрани беа сите селаниве. И еден пријател мој јавно каза:
  - Јаска го предлага овега за кмет да гебам, не дека ми је пријател да гебам, туку дека го волесва да гебам!
  И сите за мене навиваа одма. И така ме кладо кмет, чунки мене најногу ме волесвало...
  avatar
  глупсон
  пичлеме
  пичлеме

  Male Мислења : 2039
  Местолокација : Ареа 51
  Зачленет на : 2009-04-12

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by глупсон on Сре 28 Мар 2012, 14:38

  Ете, ногу убоо каза шо је манга...Арно ми рече, овај е од мој еснаф
  avatar
  Batty
  New Primitives
  New Primitives

  Male Мислења : 14203
  Зачленет на : 2008-09-13

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by Batty on Чет 29 Мар 2012, 08:46

  I swear on my life unappreciated, that I will fuck the tribe (:) ) of all the freaks and all geeks.
  Sooner or later.


  ---------------------------------------------------------------------------
  Quite an experience to live in fear, isn't it? That's what it is to be a slave.
  avatar
  Batty
  New Primitives
  New Primitives

  Male Мислења : 14203
  Зачленет на : 2008-09-13

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by Batty on Чет 29 Мар 2012, 10:04

  Доволно е да спомнит чоек ракија...и гледајте сега се кривам


  ---------------------------------------------------------------------------
  Quite an experience to live in fear, isn't it? That's what it is to be a slave.
  avatar
  глупсон
  пичлеме
  пичлеме

  Male Мислења : 2039
  Местолокација : Ареа 51
  Зачленет на : 2009-04-12

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by глупсон on Чет 29 Мар 2012, 11:04

  Денес во Собранието на дневен ред како предлог закон е ставен Законот за прогласување на локалитетот Алшар за споменик на природата на планината Кожуф.

  Уште од поодамна ме има заинтригирано Алшар. Таму има мали сонца, парчиња сонце...Така меѓу нас го опишувавме лорандитот.
  Единствено во Македонија има такво нешто (наводно и во Шри Ланка...).

  Испитуван од НАСА...Мистерија е зошто има ептен малку информации околу тоа, мистерија е зошто лорандитот не се искористи како извор на енергија...Толку многу мистерии на Земјата, по планињето, во длавочините на океаните...А ние цело време сме се акнале Фселената та Фселената...

  Sponsored content

  Re: Не знам шо да Ви речам веќе...

  Пишување by Sponsored content


   Сега е точно Пет 19 Јан 2018, 06:41